måndag 19 mars 2012

En hel upplevelse i Paris

Jag kan inte förstå mig på motionscyklar. Jag har t.o.m. prövat på spinning för att inte vara fördomsfull. Den som inte har prövat på spinning kan jag meddela att det är som cykling förutom att man har tagit bort alla positiva sidor: den friska luften, utsikten, fartens tjusning samt det att man kan ta sig från ett ställe till ett annat. Kvar blir bara det eländiga trampandet och tröttheten.


Franskisarna i Paris tyckte uppenbarligen lika som jag angående motionscyklar, att halva upplevelsen saknades. Det löste de genom att sänka ner cykeln i ett badkar. Nu får man bada halva kroppen samtidigt som man cyklar på stället. Två halva upplevelser blir en hel.

2 kommentarer:

ponks sa...

Hahahhaa, vilken fantastisk beskrivning av spinning! "Det är som cykling förutom att man har tagit bort alla positiva sidor: den friska luften, utsikten, fartens tjusning samt det att man kan ta sig från ett ställe till ett annat. Kvar blir bara det eländiga trampandet och tröttheten."
Exakt så är det ju. Och samma gäller konditionssalar. Som arbetsläger utan arbete och utsikt, bara med svettlukt och synen av andra som bittert kämpar på med tyngder utan nytta.

Caj sa...

Arbetsläger utan arbete, haha. Det är ju också ett sätt att se på det.