torsdag 29 mars 2012

Medvetslöshet

När jag ser på bipacksedlarna till olika mediciner tar jag sällan såna här påståenden på särskilt stort allvar. Bipacksedelns lista på biverkningar brukar vara lång och listan på biverkningar jag får brukar vara kort eller obefintlig. Men ser man på, ibland händer det ... Jag säckade ihop på golvet häromdagen, drabbades av medvetslöshet. Då visste jag inte vad som var orsaken men här står det ju klart och tydligt. Det är för övrigt en medicin mot ryggsmärta som jag fick senaste veckoslut då vårt volleybollag tog hem segern i Kokkovolley-serien. Hurra för segern! Medvetslöshet bryr jag mig inte om att uppleva igen på ett tag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja brukar inte heller läsa bipackssedlarna, för då tror ja mig ha lite av alla listade biverkningar.

Men de kan överraska ibland, en gång brände ja mig tex riktigt ordentligt i solen fast ja inte solade speciellt länge eller tyckte att ja borde ha bränt mig. Senare läste ja i bipackssedeln för en fotsvampmedicin som ja hade tagit, att den också kan göra en extremt känslig för solljus.

Caj sa...

En annan gång undrade jag varför jag kände mig så otroligt illa till mods då jag hade tagit en sorts värkmedicin. Jag tänkte först att det bara berodde på värken, men sen såg jag att biverkningarna inkluderade bl.a. nedsatt sinnesstämning, mardrömmar och förföljelsemani.